Problem i i-landsvärlden

Fire Water Burn – Bloodhound Gang

Är sååååå nära på att beställa hem alldeles för mycket kläder.. Jag känner mig illa till mods över det, fast egentligen, vad ska jag annars göra med min ekonomi? Bara samla, samla och samla? Aldrig unna mig något kul? Jo visst unnar jag mig då och då, men ändå väldigt sällan – och oftast bara fynd och billiga ting. Och när jag väl unnar mig så får jag alltid en sådan där brutal ångest. Ibland försöker jag fråga mig själv varför jag får ångest över det. Jag kan ju handla det och betala. Jag har redan betalat hyra och mat och räkningar och jag kan ändå handla kläder. Så varför ha så mycket ångest? Måste man spara vareeeenda krona utöver alla tråkiga utgifter? Jag lever dessutom för mig själv just nu; jag har inga barn att försörja, menar jag. Jag har bara mig själv. Och snart blir jag kanske fattig student igen så då lär jag verkligen inte ha råd. Och en annan fråga; det som jag sparar, vad sparar jag det till då? Bara viktiga, tråkiga, eventuella jobbiga utgifter? Kan man inte ens få ha liiiite roligt med sina undanlagda pengar? Ska det verkligen bara gå till olycksutgifter liksom? Kul liv där änna..

Haha oj. Problem much? Ja ni märker ju att jag till och med skriver ett “ursäkts-inlägg” på bloggen bara för att kunna rättfärdiga att jag VILL beställa hem kläder. Geeeez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *