Huuujedaa mig!

Fyyyy faaaaaan säger jag bara! Vilken underbar påskhelg med familj och svärfamilj men ääccccckligt vad mycket skit jag har stoppat i mig! Eeeeew! Spyr på mig själv typ! Nej det blir fan nya rejäla jävla tag imörra!

Helgen bestod btw utav skärtorsdag på Näl (tre timmar – fick andra droppomgången) och Isac hade tagit ledigt från jobbet för att sitta med mig, han är bäst ♡, långfredag med svärfamiljen i Grind och sen hem för att baka påsktårta, påskafton på Skäret med lilla familjen och morfar, sov på Skäret till påskdagen och på påskdagen blev det middag och mys med heeeela stora familjen ♡ Massa mys!

Idag har vi städat, tvättat och donat! Fem stora feta tvättar blev det! Fy så jobbigt men fyyyy så skönt att nu äntligen ha fått det gjort! Känns som att man börjar på ny kula imorgon med nytt nyttigt liv och nytt städat liv 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *