Pasta på sojabönor!

Gjorde sojabönspasta idag till middag och jag måste säga att det var muuuums! Det låter kanske inget vidare men det var verkligen smaskigt 🙂 Proteinrikt och kolhydratsnålt. Glutenfritt, ekologiskt och veganskt. Yeah you name it!


Rörde ner lite grönsaksbuljong för att få lite smak (kan säga att två tärningar var lite vääääl mycket kanske haha, till och med för en saltfantast som jag ?) och så blev det gurka och morötter som tillbehör i vanlig ordning. Inte så kulinariskt – men kalorisnålt och nyttigt så då får det vara värt det. Kämpar på här haha..

Tråkig fakta är dock att min mage inte gillar sojabönor så måste vila från det ett tag nu.. Vad fan ska jag äta då?! Behöver en kock som är djävulskt duktig eller så kanske det hade varit på sin plats med ett par nya smaklökar.. Bläää…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *