What if – fredagsfunderingar..

Har ni hittat någon någon gång som ni känner igen er i så otroligt mycket? Någon som ni känner igen er i på så himla många olika sätt, allt från det ena till det andra – funderingar och åsikter, känslor och inställningar, stil och intressen, skrift och nogrannhet. Det har jag. På precis allt det där. Det är märkligt. Det är så att jag nästan hade velat ta kontakt, för man hade nog kanske haft så mycket att prata om, för man har kanske så mycket gemensamt – tror jag. Det är både läskigt och intressant. Konstigt. Fel? Nej?

Jaja det är sådant man låter bli, i detta fallet åtminstone, I guess. Det är för osvenskt och det är för “fel”. Men sorgligt ändå, för tänk om man kanske går miste om en vänskaplig själsfrände?

Jag vill vila nu ett tag,
låt oss sjunka under ytan ett slag
..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *