Beslutsångest de-fucking-luxe!

HELVETE vad svårt det ska vara att veta vad man vill utbilda sig till då!???!??!?! Åh jag dör snart. Det har varit såhär vaaaarje år och varje år tror jag att jag ska bli klokare nästa år – men så blir det ju uppenbarligen inte. Trodde dessutom jag skulle bli klokare efter den fristående psykologikursen – men nej, icke det heller.

Dessutom ska man inte bara fundera på vad utan även VART. Platsen lär ju avgöra en hel del om vad som kommer att hända och ändras på här i livet.. fifan.

Vad jag vill? Jag vet inte. Jag vet verkligen inte. Jag vet att jag vill jobba med människor men utifrån endast den lilla detaljen så finns det en herrans massa attraktiva program att läsa kan jag lova.. Socionom, socialpedagog, socialpsykiatri, lärare och sjuksköterska är väl de yrkena/programmen som jag funderar mest på. Ganska lika men ganska så olika. Suck. Alla de programmen kan jag läsa i Trollhättan förutom socionom – vilket alltså betyder att jag måste flytta om jag vill studera till socionom. Fast jag kanske vill flytta ändå? Eller vill jag det? Va, va, va??

Hade dock vart jävligt smidigt att läsa i Thn när jag ändå bor så bra här. Billigt och bra och nära till det mesta. Och med min älskling. Vet inte om jag är så sugen på särbolivet? Eller? Hur illa kan det vara? Eller så får han flytta med och sälja? Eller flytta med och hyra ut? Många frågor.. Måste i alla fall bestämma mig innan den 15:e april för det är då sista ansökningsdagen är inför hösten 2015. Det är fan snart. Fan. Fan. Faaaaaaaaaaaaaaaaan.

Juste ja – Isac är ju faktiskt sugen på att plugga han också. Det gör ju inte saken lättare alls faktiskt. Suck.

Vi båda, tillsammans med Stoffe, anmälde oss till Högskoleprovet igår i alla fall. Det är ju alltid en start! 🙂 Sämst är bara att de har höjt avgiften och att det kostade oss 450kr var (!)! Inte okej – vilka rövare! Men jaja, nu är det betalt och bokat så den 28 mars sitter vi och skriver proven heeeela dagen. Wiiie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *