Tröttare än döden..

Vilka veckor, vilka dagar, vilka kvällar! Tuff tid bakom mig och tuff tid framför mig, men jag börjar se ljuset i tunneln. Nej inga deppigheter – har bara såååå jävla fullt upp just nu så hjärnan är inte riktigt med och så snurrig jag har varit det senaste är fan rekord haha. Men det är kul att ha fullt upp och allt jag pysslar med är för himla skoj kan jag lova och så som jag ser fram emot resultatet så är det fan värt vartenda pust och stön! 😉

Idag är jag tröttare än döden men förhoppningsvis så kanske jag kan få ta igen det inatt för idag får vi hem våra nya madrasser – halleluja vilken jävla lycka! 😀

Har förresten den fetaste träningsvärken i tuttarna idag – också jävligt nice! Så himla skönt att man har kommit igång med träningen igen även om det inte har varit 100%. Och dessutom himla skönt att jag inte hade tappat så mycket som jag trodde – är nästan kvar på samma vikter som jag slutade med – gött liiiiiiiiiiiv!!!!!!!!! 😀 😀 😀

Pusspuss på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *