Saknar det ljusa litegranna..

Drömmer mig bort från studierna ett tag och funderar i vanlig ordning på mitt hår. Saknar verkligen det ljusa ibland, även om jag inte tyckte om när det var för ljust.. På denna bilden här var det dock ganska lagom – ångrar att jag ljusade upp det ytterligare efter det. Så dumt..


Nu ska jag i alla fall inte göra mer med håret på ett tag mer än att färga utväxten. Kommer dock färga den ljusare än hårfärgen jag har just nu bara för att sakta tona ut det i ljusare toner. Är gött sugen på att så småningom bara ha min egen naturliga hårfärg 🙂 Tänk vad skönt att slippa utväxt hela tiden! 🙂

Har förresten aldrig varit så lycklig över en utväxt som jag har varit det senaste halvåret haha! Tänka sig att det kan göra en så glad (samtidigt som man såklart hatar den). Man vet ju liksom att det är nytt och fräsch och orört hår. En nystart 🙂 Mitt bebishår börjar verkligen bli långt nu också, det är ju ett tecken på att det växer så att det knakar. För ett tag sedan var det typ en cm, nu är det typ 10cm. Wiiiie vilken lycka, även om det är fult som fan! Haha 😀

Okeeeeej nu är det dags att återgå till plugget igen… blööööööh…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *