Tillbakablick på veckan..

Jedward – Under Pressure (Ice Ice Baby) – Radio Edit

Jiiiisses vilken vecka jag har haft ska ni veta! Vad har hänt sen sist? Jo:

I måndags hade älsklingen och jag en mysdag som avslutades med Trettondags-trerätters-middag (haha) hos mor, far och lillebror tillsammans med min älskade Malin och hennes goa föräldrar. Smaskade i vitlöksbröd, vin, quornfiléer, potatis i ugn, sås, vit chokladmousse, chips, choklad, godis.. muuuuumma! Fick knäppa upp byxorna innan middagen nästan 😉

I tisdags var Isac iväg en sväng för att träna, handla och hjälpa min far på kontoret och då passade jag på att njuta av lite ensamtid – mest i form av att plugga.. Har faktiskt en liten minneslucka vad som hände efter att Isac kom hem och tills att vi nannade, men jag vet att vi somnade väääldigt sent i alla fall. Alldeles för sent för att gå upp tidigt dagen därpå..

I onsdags var det dags för jobb för Isac och skola för mig. Jeanette och jag träffades på högskolan och började skriva på vår hemtenta som vi ska lämna in och ha seminarium om på tisdag. Kom hem runt fyra-fem och då var det bara att äta och sen ta nya tag med psykologin, fast inför ett annat seminarium som vi skulle ha på torsdagen. Skulle läsa 212 sidor på kvällen och sen skriva reflektioner och fem diskussionsfrågor, fick gjort allt förutom att läsa klart häftet.. hehe. Men det gick bra ändå. Det var ett spännande häfte så fick ändå läst en heeeel del 🙂

I torsdags träffades jag och Jeanette innan seminariet och fortsatte med hemtentan och sen efter några timmar var det dags för examinationen. Var nervös som en apa men det gick fint – hamnade i en chill grupp (förutom att jag fick typ rå på en som heela tiden tjötade om sig själv och massa orelevanta saker, plus att hon hade, imo, väldigt muppiga värderingar och åsikter, och när hon frågade om min åsikt och jag sa jag vad jag tyckte så blev hon bara sur.. hahaha gah blir knäpp när jag tänker på henne..). I alla fall så gick seminariet bra och efteråt fick vi titta på en spännande dokumentär och lite gamla klipp från olika experiment. Fy fan vad spännande, men fy faaaan vad läskigt..

Kom hem vid fem och då fick jag göra dagens goda gärning – att hjälpa ett gammalt par i vårt hus som inte förstod hur det nya bokningssystemet för tvättiderna fungerade. Efter det blev det snabbt upp för att äta och byta om och sen körde älsklingen mig till Emma och så spenderade jag tre urmysiga timmar hemma hos henne och hennes lilla katt 🙂 Det bjöds på smarrig vegetarisk mat och glutenfri kladdis så jag var minsann minst sagt mätt och go när jag kom hem 😉Idag
har Jeanette och jag träffats i skolan igen (efter en hektisk jävla morgon där både jag och gubben försov oss) och skrivit färdigt i princip allt på hemtentan så nu är det bara lite småpill kvar som vi ska internetdejta om på söndag. Och jag ska korrekturläsa allt och rätta svenskafel, hehe (är inte alltid så värst duktig på att anstränga mig ordentligt här på bloggen men i skolan ska det fan vara riktigt!).

Kom hem någorlunda tidigt idag i alla fall så mötte upp Isac vid Tempo då jag skulle hämta ut ett stort H&M-paket (wiiie) och sen åkte vi hem för att äta, mysa, äta, äta, mysa, mysa och mysa lite till. Och däremellan så tvättade jag fyra tvättar. Mycket effektiv dag. Och effektiv vecka också för den delen!Nuuuuu ska jag nanna. Så godnatt på er! ♡

Btw!!!!! Delkurs fyra också godkänd så nu är det bara den femte och sista delkursen kvar (som är slut och har examinerats/ska examineras igår och på tisdag) :D:D:D:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *