Underbar morgon!

Jumper – Solen stiger upp även idag

Godmorgon på er! Vilken underbar start på dagen det har varit idag! Gick upp vid åtta och tog en lång go dusch (använde min julklapp för första gången, dvs. mitt nya schampo, balsam- och inpackningsset och jag kan säga att håret känns helt ljuuuvligt) för att sen tända ljus, fixa, dona och till sist avnjuta en god frukost med min älskling. Nu duschar han och jag ska snart sminka mig lite 🙂

Det känns som att det kommer bli en underbar dag idag! Vädret är på topp (det är inte ett moln på himlen och morgonsolen börjar äntligen titta fram och lysa upp staden – vilken grann syn!) och vi ska göra massa trevligheter idag såsom att fika hos Patrik, Frida och Tilde, handla, greja i lägenheten och sen ha Janina och hennes pojkvän på fikabesök i eftermiddag!

Fulle rulle i vårt liv som vanligt men jag gillar det! Börjar dock bli lite nervös för att det börjar bli stressigt med skolan, men jag hoppas att den biten löser sig den också. Inte långt kvar nu tills kursen är slut! Jisses vad tiden går fort..

Hursomhelst – ha nu en fantastiskt fin dag alla fina vänner! Puss och kram! ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *