Kunde inte hålla mig längre.. ;)

Tröttnade på det röda så nu är julen borta hemma hos oss och allt det rosa äntligen framme! En sådan uuuunderbar känsla! ♡ Köpte ett gäng härliga tulpaner idag också – nu längtar man rejält till våren 🙂


Hade Janina och hennes pojkvän Niclas här på fikabesök idag förresten. Supermysigt! Vi satt och tjötade om allt och ingenting och åt nybakade nutellamuffins. Janina har jag ju känt länge men Niclas träffade jag för första gången idag, ändå kändes det nästan som vi känt varandra i en evighet! En riktigt trevlig snubbe är han kan jag lova 🙂 I alla fall – såhär såg det ut precis innan “sittningen”:


Ännu tidigare idag så var vi hemma hos den här sötisen och hennes fina föräldrar för att fira Patriks 28-årsdag! Grabbarna börjar sannerligen bli stora nu 😉 Min egen man fyller snart 30.. Oj oj 😉


Älskar denna bilden! Den får mig verkligen att längta hihi.. ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *