Länge leve vi!

American Authors – Best Day Of My Life

Okej nu kör vi på lite positivitet här! Har haft en superfin helg med nära och kära – fredag: myskväll med hela familjen i Göteborg hos mina äldre bröder, lördag: babyshower för Jonna i Ljungskile och idag: adventsmiddag med svärfamiljen hos Ingy och Bernt (och vet ni vad, jag dog inte trots en hund och en katt – fantastiskt!!)! Efter familjemiddagen åkte Isac och jag för att handla loss på Willy’s och sen vi kom hem har jag suttit här vid datorn och knåpat på min hemtenta. Kan gladeligen säga att det börjar närma sig sitt slut nu i alla fall! Har satt mål att skicka in den innan 00:00 även om jag har fram till 08:00 imorgon på mig. Ser äntligen ljuset i tunneln i alla fall så nu tog jag mig en välbehövlig och välförtjänt kaffe- och bloggpaus, wiie! Det blev till och med tajmat bra med Isac så jag har fått en massa mys och kyssar, det ni! Fy fan vad jag älskar den mannen förresten, det finns ingen som han! ♡

Nej nu ska jag kriga på lite till och sen ska jag nanna! Imorgon är det nya tag med ny delkurs, som dessutom är den sista för hela kursen. Jädrar i min lilla låda vad fort detta halvåret har gått! Vad ska man hitta på nu till våren då tro? Plugga lite till, jobba, resa..? Spännande..

I alla fall – god natt på er vänner och sussa sött!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *