Climb to the stars

Paul Simon – You Can Call Me Al


And then sometimes the sun fills the sky so slowly…

Godkväll min officiella klagomur!

Har haft en supermysig dag där bland annat en babyshower för käraste Jonna har ägt rum (längtar såååå efter lilla knodden nu, komsi komsi ♡), men utöver det så dör jag över min hemtenta. Har precis ätit upp i princip det allra sista vi har i chokladväg här i lägenheten och har inte handlat nya tuggummin så har ingen aning om vad jag ska knapra på nu.. och självklart borde jag egentligen inte knapra på någonting alls – jag borde ju plugga. Och det är ju förresten varken hälsosamt, ekonomiskt eller effektivt att tröst-stress-depp-äta så mycket som jag gör.. Isac bestämde sig i alla fall för (ihop med mig) att inte köpa mer choklad och sånt där trams och jag hoppas innerligt att vi kommer att hålla det (hittills har det faktiskt gått en hel vecka och det är fan rekord må jag lova!). Bara tanken på att min pojkvän har satt upp ett “chokladförbud” för mig är fan illa.. då är man en äkta tjockis 😛


Hej hopp! Bjuder er på en gammal fjortis-cambild från 2007. Ha en fin kväll kära ni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *