Trött på barret!

Är så trött på mitt barr! Gaaahh.. vill bara klippa av allt typ! Det blev helt totalförstört av att ljusas upp så mycket som det gjordes (vilket är störande som fan då jag aldrig riktigt trivdes i det), så nu känns det hursomhelst som att man är tillbaka på ruta ett igen vad gäller hårkvalitén – även om jag vet att det inte är så, men jag har lätt backat tillbaka en nivå eller tre. Helt klart.. suck..

Det är skönt att jag är hemma och pluggar så mycket som jag gör just nu i alla fall så att jag kan låta håret vara skabbigt i min ensamhet. Ja fy vad grisig jag är nu när jag kan gömma mig i lägenheten 😉 Haha nejdå, men jag låter det vilas till max från tvättning i alla fall (vilket jag iofs alltid har gjort sen några år tillbaka men nu kan jag oftast vila det någon dag längre än vanligt) och plattången rör jag inte. Bara efter varje dusch men då är det bara luggen ändå.. Blåser håret gör jag i nödfall och varje kväll dränker jag barret i olja. Ja nu jävlar ska det återhämta sig mina vänner!

MEN först behöver jag nog ändå klippa en del.. säkert en decimeter. Inte för att det är så slitet i topparna men för att det inte är jämt så det blir tunnare ju längre det blir (med andra ord slitna toppar i överhåret men inte underhåret, typ).

Om inte annat så är jag sugen på förändring. Nog för att jag just har gjort det mörkt igen men det hade ändå inte skadat med en uppfräschning av utseendet en liten aning.. Kortare, rödare, guldigare..?

Åhhhhhhhhhhhh jag gör verkligen ALLT annat än att plugga just nu. Jag saknar motivation och jag lever i förnekelse..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *