Det lilla blocket..

Har börjat skriva upp funderingar och tankar som jag har kring livet och vardagen i ett litet block – det känns som att man är fjorton år igen då man förde dagbok (även om bloggen är en dagbok också, men den är ju förstås inte lika privat). Så nu skriver jag i alla fall varje kväll och dag små noteringar för mig själv som jag hoppas kan få mig på lite stadigare fötter igen – dels för att det är bra att skriva ner saker och ting för att få lite perspektiv samt att lasta av sig själv, dels för att det är bra att skriva ner allt någon annanstans än i telefonen och dels för att det faktiskt är rogivande. Vad jag skriver varierar från dag till dag men varje kväll skriver jag minst tre ting som har gjort mig glad den dagen eller som jag är tacksam över. Det viktiga för mig är att verkligen hitta de där smågrejerna som gör mig glad och tacksam och faktiskt fokusera på det, så att man känner att även det lilla gör nytta. För jag har verkligen svårt att glädjas åt det lilla, eller i alla fall glädjas länge åt det. Jag kan vara nöjd i någon timma eller så och sen känner jag att jag hela tiden kan göra livet bättre, att ingenting kan vänta tills imorgon och att ingenting är särskilt duktigt av mig. Det är så trist att ha en sådan inställning men att jag i alla fall är medveten om den kanske ger lite hopp om framtiden ändå..

Är i alla fall nöjd med att jag har börjat göra så här och jag rekommenderar det verkligen till alla er som känner och mår som jag.


Så här såg det förresten ut igår kväll – som vanligt med andra ord! Det enda vi gör är att myyyyyysa. Mysa, mysa och mysa. I soffan helst, med tända ljus och ostbollar i en skål. Det är det vi lever för haha! ♡


Nu ska jag titta på dagens avsnitt av Hart of Dixie innan jag måste viga resten av dagen åt studier! Har blivit helt beroende av den serien 🙂 See ya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *