Ljusinvigning och julkänslor!

Vilken lång och oeffektiv dag det har varit idag – tänkte göra färdigt (eller ens börja) på duggan som ska vara inlämnad på måndag morgon men som ni säkert förstår så blev det inte mycket av den varan. Istället har jag slappat och försökt att få bukt på lite saker och ting. Fick bland annat ringt både CSN och sjukhuset så någon nytta för mig själv har jag allt gjort 🙂

Var förresten på ljusinvigning här i stan förut. Mötte upp mor, några töser från ABC och en respektive för att lyssna på julsånger och titta på när den stora granen på torget samt alla ljus över Kungsgatan tändes, supermysigt! Kallt dock, men det var det värt 🙂


Gick runt på stan litegrann med mor efteråt och sen blev det Willy’s. Nu är jag hemma och gubben har precis poppat popcorn för han vill se på Guardians of the Galaxy (och det enda sättet att få med mig på halvseriösa filmer är att muta med brända popcorn haha), wiiiie! Bästa ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *