Godkänd tenta, fest, mys och Fars dag-firanden!

Lycklig Alix då plugget från förra veckan är över, tentan i delkurs tre är gjord, tentan i delkurs två är godkänd (OMGOMGOMGOMGOMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) och då helgen har varit underbart fullproppad med vänner och familj! ♡

I fredags blev det fika efter tre timmars prov och sen efter fikan blev det en massa tvättning av hundra kilo kläder och sist men inte minst fest hos Stina, i lördags kom mammi vid halv elva och hon och jag hade världens mysigaste dag och på eftermiddagen kom Corne, pappa, Stoffe och Isac för lite spontanmiddag och när de gick så åkte gubben och jag till familjen Kristoffersen/Isacson för att fira Stefan (och Patrik). Söndagen bestod av elvafika hos morfar och sen en heldag på Skäret med familjen (förutom äldste bror), så myyyys! ♡


Idag har jag varit i skolan och sen uträttat en massa ärenden på stan tillsammans med Marcus – nu ligger jag i soffan och har det gött med en godispåse och underhållning på TV:n! Wiiee 🙂

Är förresten så jäääääääääääävla äckligt glad över att jag klarade tentan från förra månaden, och det av många anledningar!! 🙂 Dels för att den är godkänd och dels för att jag antagligen (förhoppningsvis) kommer få mitt efterlängtade CSN-stöd som jag har klarat mig utan nu sen september.. Ska bli så gött att fortsätta plugga och veta att jag inte måste jobba arslet av mig hela tiden för att få någon inkomst överhuvudtaget utan att det jag jobbar blir bonuspengar istället för hela mitt levebröd. SÅ JÄVLA LYCKLIG! Så otroligt lustigt att jag ens fick godkänt förresten – har typ aldrig mått så dåligt och haft en sån dålig magkänsla efter ett prov, och ändå gick det så bra. Jag fick till och med fullpoäng på en massa frågor som jag bara snackade skit på utan att typ veta vad jag snackade om.. Helt fantastiskt! Antar att jag kommer få otur i tre år nu efter all denna tur med den här tentan haha.

Puss och godnatt på er kära vänner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *