Cause they won’t understand..

Michael Nyman – The Heart Asks Pleasure First/The Promise – Edit – ♡


“Det syns inte på dig” – nej, varför skulle det? Tre saker har jag lärt mig här i livet: man ska inte tycka synd om sig själv – problemen blir bara större då och det finns alltid någon som har det värre, oavsett vad så är man alltid ensam – när allt kommer omkring så har alla ett eget liv att leva efter och bry sig om, människor gottar sig i andras olycka – det svider i folks ögon att se någon lycklig, och det är få människor runt omkring en som verkligen kan vara lyckliga åt en annans lycka.

Det är svårt att vara genuint glad när man vandrar runt i ingenmansland och inte vet vart man ska ta vägen härnäst. Det är svårt att vara genuint glad när kroppen hela tiden, gång på gång och på olika sätt, påminner en om att allt inte är bra.

Time is a valuable thing
Watch it fly by as the pendulum swings
Watch it count down to the end of the day
The clock ticks life away

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *