Goe helgen!

G.R.L. – Ugly Heart (har fått totalt dille på denna låten – så himla braaa!)

Hej på er!

Hoppas ni har haft en underbar helg, det har i alla fall jag haft! 🙂 I fredags var både jag och älsklingen “lediga” så vi spenderade dagen på bästa sätt – genom att mysa! Mestadels var vi hemma men det blev också en liten tur ner på stan för diverse ärenden. Först och främst var vi hos polisen och därefter strosade vi lite i affärer och handlade mat på Willy’s. På Åhléns fick vi köpt oss en ny adventsljusstake (även om jag älskar den vi redan har, men vem har sagt att man bara kan ha en?!) och dessutom tre blockljus (jisses vad de brinner upp fort), är väldigt nöjd med våra fynd! 🙂

Efter turen på stan så gick vi hem och lagade en av mina största favoriter – potatisgratäng! Wiie vad gott det var och oj vad längesen det var sist! Gott som fan var det i alla fall och jag har en stoooor lunchlåda till morgondagen 🙂

I lördags fick jag ett litet deppanfall så pappa hämtade hem mig till Skäret och där blev det fika med mormor och så fick jag teståka Stoffes nya vrålåk 😉 Efter några timmars mys där så kom Isac och så åkte vi hem för att fixa oss för att slutligen ta tåget till Göteborg, där fest hos storebröderna på det så kallade “Prospect hill” väntade. Hade en helkul kväll – dricka, tjöt, fotbollsspel och chips med massa goa människor förgyllde kvällen/natten. Somnade runt fyra på morgonen och vaknade idag vid tolv, trött som en gnu.. Tog bussen hem med gubben vid halv två och var hemma tre. Hur som helst; tusen tack alla inblandade för festen igår! 🙂

Puhhh vilken helg! Det känns att man inte har varit ute på ett bra tag för jag är så mör och sliten i både kropp och själ så jag vet inte vad. Men kul har det varit och fler sådana kvällar kommer det definitivt bli!

Sådär såg det nyss ut i soffan, så jädra gött! Helt klart bästa sättet att avsluta en finfin helg på 😉

Nej nu går mina ögon snart i kors… Godnatt och puss på er alla 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *