Helloooo november! ♡

Godmorgon kära vänner och bekanta! Och hellooooo november! <3 🙂

Är uppe och grejar medan Isac ligger och sover. Jag vaknade prick 07:59 och kunde inte somna om, men mannen ville hemskt gärna få sova till åtminstone nio. Blöh.. Fast jag förstår han – hela denna veckan har varit en helvetesvecka för honom när det kommer till jobb och sömn och allt där till så han förtjänar egentligen att få sova i en hel vecka på raken, ärligt talat. På tal om det så skämdes jag som en räv igår när jag skulle väcka han på morgonen (jag hade studiedag och han var ledig); kvällen/natten innan jobbade han natt och det sista han sa innan jag somnade var att han skulle komma hem runt två. Så när klockan var halv elva igår morgon så tänkte jag att “jaaa nu har han väl sovit i åtminstone sju-åtta timmar” så jag väckte honom, varpå han haspade ur sig lite segt att han kom hem vid sju. SJU!? Stackars gubben! Men han kämpade sig ur sängen ändå och så åt vi frukost. Men åååh vad jag skämdes! Min plutt ♡ (Btw hur många “han” var med i det stycket egentligen?! 17390??)

I alla fall, vad har hänt den senaste veckan dååå? Hmm, bra fråga. Jag har så jädra dåligt minne alltså. Men jag gör ett försök, utan att skriva dagar och grejer för det har kommer jag inte ihåg och jag orkar faktiskt inte gräva i minnet. Vi/jag har hunnit med:


Och så har det ju varit finbesök i lilla Uddevalla också då Paggis kom och hälsa på! Vi tog oss en välbehövlig gofika på Lejas i måndags 🙂

Nu ska jag nog ta och väcka gubben och börja göra i ordning frukost. Dels för att hans klocka har ringt och dels för att jag är hungriiiig…

Puss på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *