Busy day!

Puhhh vilken dag! Gör man inte det ena så gör man det andra och gör man inte det så gör man allt på samma gång. Idag har jag hunnit med jobb på Jetprint sju till fyra och sen fika med käraste Maja efter jobbet fram till sjutiden. Kom hem trött och med huvudvärk deluxe och ser att mupparna från något elföretag har varit inne i lägenheten och installerat massa grejer så att vi kan få fiber. Trevligt iofs men uuuschh vilken stor central som nu sitter i vår hall – Alix gillar INTE!

I alla fall.. mupparna hade stökat ner så jag fick dra igång dammsugaren med en gång, och sen hann jag inte mer än byta om innan älsklingen kom hem från övertid och träning. Vi åt kvällsmat ihop och efter det satte jag mig med psykologin… Nu ligger jag i sängen och skriver medan Isac sover tätt intill – hur ofta händer det?! Det brukar aaaalltid vara tvärtom! 😉

Vet ni vad förresten? Jag skadade mig på jobbet idag! Inte alls kul! Förutom att det gör ont så har jag ap-svårt att skriva med min högra tumme på telefonen för det är just den som har råkat illa ut. Skulle fixa tråden i nålen på symaskinen (industrimaskin) och så av någon dum anledning så hamnade tummen ovanpå pressarfoten samtidigt som jag tryckte ner pedalen lite lätt och därmed lyfte på pressarfoten och vipppps så hade nålen mosat sig igenom halva tumspetsen… Myyyysigt! Det blödde så mycket och det var så skööönt (not)… <3


Trött och ledsen Alix tidigare idag 😉

Kors i taket nu somnar jag nog snart jag med. Får skriva mer imorgon om mitt lilla liv och allt underbart och mindre underbart som hör därtill. Puss och kram! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *