Lördag kväll helt allena…

…nästan. Sitter och grejar på datorn medan Isac spelar. Det är typiskt. Skulle egentligen göra såååå mycket ikväll, detta skulle inte hända! Malin och jag skulle ta oss en drinkkväll men på grund av missuppfattningar så blev det inte så. Nästa plan skulle vara att fira Maja då hon har födelsedagsfest idag, men så blev det ju inte heller. Så nu sitter jag här med min kopp kaffe och lite tända ljus framför datorn och Hart of Dixie på TV:n. Mysigt i och för sig, men det var ju liksom inte planen. Kikar i alla fall på H&M:s hemsida och jag hittar sååååå mycket. Det var vääääldigt längesedan jag beställde någonting därifrån så det borde vara ok att klicka hem någonting fint.. faktiskt.. hihi.

Nåväl, jag hoppas ni har en underbar lördag kära vänner! Ni som är ute och partar får heeemskt gärna parta för mig med! 😉 Puss på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *