Knasig dröm!

Haha ibland är mina drömmar verkligen allt annat än normala, och i helgen så hade jag en sån där väldigt lustig dröm. Skrev ner den när jag vaknade men glömde att posta den, men nu sörrni så ska ni få ta del av den haha. Here it is:

Någon gång i drömmen så sitter jag med mamma, mormor och en gammal familjevän i en vacker trädgård som hör till ett café i Ljungskile “stad”. Trädgården som tillhör caféet och själva cafét ligger på varsin sida av en gammal lummig gata som ändå på något vis påminner om en storgata från typ Lilla huset på prärien. Jag behöver gå och kissa så jag går över gatan och in i caféet och går därefter upp för tre branta trappor, så branta så att jag flera gånger höll på att ramla ner (och jag hade säkerligen typ dött i sådana fall för det var verkligen BRANT). På vägen upp till toaletten möter jag en glad thailändare med konhatt och munskydd som hoppar ner för alla trappor i stora skutt och önskar mig lycka till.

Väl uppe vid toaletten är det kö fast av någon anledning är jag ändå först. En kvinna med sin hund måste dock gå före mig för hennes hund var tvungen att spy i toaletten. När det var min tur så var den vanliga toaletten helt plötsligt borta och jag var tvungen att kissa en kastrull som satt fast inne i ett litet skåp. Eftersom att skåpet var så litet och trångt så kunde jag inte komma in så jag fick gå därifrån.

Helt plötsligt är jag hemma i min säng i lägenheten och äter fudge som inte är helt färdiga (utan lite småkletiga inuti). Plötsligt så står Malin i lägenheten och då upptäcker jag att det inte står rätt till med inredningen – alla prydnadssaker i fönstren och på hyllorna är utbytta till några andra konstiga prylar som jag aldrig har sett förut. Från ingenstans så kommer en tjej och glatt hälsar på oss och säger att hon bara var tvungen att fota sina grejer inför sin blogg och att det passade så bra att ställa upp allting här, helt naturligt liksom. Det visade sig att hon är ett gammalt ragg till Isac och att hon fick en nyckel av honom för flera år sedan som hon aldrig lämnade tillbaka.. Så satt vi och skrattade alla tre, Malin, tjejen och jag, och hade det bra tills jag vaknade och var aparg på Isac. Stackaren haha.

Haha seriöst liksom, vad är detta!? Looooooooooooool. Big time. Glad onsdag på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *