Inte kul att vara sjuk..

Det är inte roligt att vara hemma och vara sjuk.. Är så uttråkad så att jag spyyyyyr! Orkar inte göra något, har ont i ryggen av att bara ligga i soffan och det går ingenting kul på tv. Har redan ätit mat så är mätt som en plätt.. Vad gör man nu då? Buhhhuu vill bli frisk igen och få ork och lust att göra något! Bästa är att älsklingen i alla fall är hemma nu och att det är helg, vilket betyder att han kommer finnas omkring i två dagar till utan att jobb stör.. Mys! ♡


Min älskling, guuuuud vad jag älskar dig! ♡

Förresten så gick gårdagen helt okej. Åkte till skolan helt likgiltig men väl där kändes det ganska bra. De flesta hade skrivit typ detsamma, om inte mindre, men om det är rätt vet jag ju inte för det. Och större svar behöver absolut inte vara bättre – ibland är det tvärtom. Jaja, vi får väl se. Satt till halv tolv på onsdagen med skriveriet och fick till sist ihop tio hela A4-sidor som svar på alla sexton frågor..

Idag hade jag tänkt att jobba (och likaså igår efter skolan) men då jag inte mår så värst bra så har jag struntat i det.. Bättre att bli frisk känner jag just nu, även om pengar är fina grejer.

Måste bara berätta en till grej. Det värsta just nu kring min sjukdom förutom ryggont, hosta och allmän hängighet är att min tungpiercing bara dööööödar min tunga. Har sååå ont! Tungan är svullen som fan och piercingen bara stör. Har fått en liten förkylningsblåsa bredvid piercingen så den ligger och skaver emot där hela tiden.. hemskt jobbigt.

Ja det var allt från mig för den här gången! Trevlig fredag på er! ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *