&”/HDJ”))#=?28772″!

Faaaaan vilken jävla pissdag! Igår sjuknade jag in i förkylning och inatt blev det värre. Idag har jag varit, och är, helt knarkad. Imorgon ska jag lämna in mitt första arbete i psykologin och det enda arbetet i delkurs ett. Idag har jag suttit hela dagen från nio till nu, men jag är långt ifrån färdig och arbetet känns åt helvete sämst. Fy fan. Vill bara gräva ner mig själv under jorden och aldrig komma upp igen, känns det som just nu.. Är så sjukt jävla nervös över att det ska gå så piss på arbetet så att jag får underkänt. Har skrivit åtta sidor men det känns fan som att det är åtta jävla sidor av skit. Och det känns inte som att det har blivit bättre kvalitet på texten när jag är knark-förkyld och har gått på ipren och treo hela dagen. ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.

Så, behövde klaga av mig en aning.


Här har jag suttit hela dagen och jag sitter här än..

Hur har ni det då? Har ni haft en bra dag? Jag har haft alla persienner neddragna under dagen men har kikat ut lite då och då och sett att ni lyckligt lottade jävlar har haft ett fantastiskt väder. Gött för er..

Nej jag är inte bitter.

Hörrni jag loooovar att nästa inlägg ska vara åååååh så mysigt! Men man kan ju faktiskt inte alltid ha bra dagar (vilket jag definitivt inte har), eller hur? Och man behöver faktiskt inte alltid bara visa upp sina bra dagar för den delen heller. Jag stör mig som bara den på människor som bara måste skylta med sina fantastiska liv och aldrig tillåta att någon får reda på att de har tråkiga eller deppiga dagar. DET om något är jävligt osunt.

Nu ska jag sätta mig och fortsätta med mitt arbete och hoppas på att få
det färdigt innan natta.. Måste ner till kontoret också för att skriva
ut det innan jag går och lägger mig. Jippiiiieeee!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *