Allergisk reaktion..

Dumma jag multitaskade igår genom att städa duschen samtidigt som jag duschade.. Visade sig att jag inte tål medlet så bra – det blev (är) en allergisk reaktion deluxe. Började klia över hela kroppen igår efter duschen och det kliar ännu. Har rivit upp halsen i sömnen typ. Är helt rödflammig i/på ansiktet och halsen.. Det verkar inte vilja försvinna heller trots en kur med Betapred, Loratadin, allerginässpray och inhalator samt sköljning av ansiktet och händerna typ tusen gånger.. Tjock i halsen är jag också.. BAH, jag är så trött på att vara allergisk mot allt!


Man ser tyvärr inte alla prickar i ansiktet men ni ser nog att huden är irriterad i alla fall..

Hmm vilket tur att det händer en herrans massa grejer i helgen (typ födelsedagar, fest och dop) för då vill jag ju jättegärna se ut som en stor röd blobb haha..

Nåväl, det försvinner väl hoppas jag! Ha en underbar fredag och helg alla ni fina! Puss och kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *