Monday morning..

Hade tre punkter att pricka av igår:

1. Sova ut
2. Gå igenom den stora pappershögen vid sängen
3. Ta en låååång och avslappnande dusch

Fick gjort en punkt – jag sov ut, haha. Sov typ till elva, myste med Isac, somnade igen, myste lite till och gick slutligen upp för att ta en gofrukost runt klockan halv ett.. Meeeeen det var välbehövligt kan jag lova så jag är glad och nöjd trots att det blev en seg start på dagen 🙂 ♡

Nu har jag i alla fall precis tagit en go dusch och sen när jag kommer hem från jobbet så ska jag fan ta tag i de där himla papperna (hur kan man tycka att det är såååå jobbigt så att man undviker det i typ månader!?). Idag har jag för övrigt några andra missions för dagen, typ som att ta ut medicin och hämta ut mina linser. Är inte så jätteglad över att det är dags att göra det för linserna lär gå på 1900kr och medicinen är garanterat inte jättebillig den heller med tanke på att jag måste ta ut från typ fyra olika recept. Huuuhhh.. vilken tur att det är lön idag! 🙂

Förresten så har jag haft en riktigt bra helg må ni tro! I fredags slutade jag två och då kom Isac och hämtade mig och sen åkte vi hem och myste. På kvällen lagade vi och åt väääärldens godaste middag och sen tittade vi på Breaking Bad heeeela kvällen fram tills dess jag somnade i soffan (runt halv tio hahahha). Så himla mysigt! ♡

Lördagen bjöd på annat – Cornelius fyllde 25 år så vi spenderade dagen i Götet och tog vara på dagen med familj, fika, drinkar, vänner, Laserdome och thai 🙂 Mycket bra dag! Och jisses vad längesen det var jag spelade laser sist, och jisses vad kul det var! Fast fan vad sur jag var på den lille typ trettonåriga jäveln som hela tiden sköt mig, han bokstavligt talat jagade mig ibland, även när jag redan var “död”..


Och tusen tack alla ni underbara som finns där för mig och visar att ni bryr er. Det är guld värt ska ni veta! ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *