Ångestattack och fredag

Igår – vilken jävla pissdag. Jobbade åtta timmar och längtade till eftermiddagens fika med Janina, Pernilla och Maja för att sen träffas, vara människa i kanske fyrtio minuter och sen sakta men säkert gå ner i graven. Magont, huvudvärk, spänningsvärk, illamående. Besvikelse. Fick alvedon och ipren av Maja men det höll inte så fick gå därifrån lite tidigare. Hyperventilerande tog jag mig hem för att sen lägga några spyor i toaletten och efter det däcka i sängen med en treo. Good life.

Vad som hände? Mindre ångestattack. Vad mitt problem är? Ångest, stress och press. Varför? Så många anledningar. Ni som inte lider av detta kan verkligen inte förstå, det är så simpelt men ändå så jävla komplicerat. Det är stört, en sjukdom, en ond cirkel. En ond jävla cirkel som förstör mitt liv. Som får mig att tappa orken, sugen, gnistan. Och jag blir ju fan aldrig av med det.

Är i alla fall glad över att det är fredag idag och att jag, trots alla odds, överlevde den här arbetsveckan också. Och jag är glad över att jag har skrivit ut, skrivit på och skickat in diverse papper till CSN så att jag förhoppningvis kan få studiebidrag till hösten. Och jag är glad över att jag har mailat läraren och fått reda på att jag slipper köpa en viss bok som jag redan har, fast i en annan upplaga, och därmed spara typ 1500kr. Och jag är glad över att gubben och jag har lagt upp ett schema inför höstens jobb och plugg, att vi har planerat och fixat diverse presenter i tid och jag är glad över något så löjligt som att vi har börjat titta på Breaking Bad (även om det ger mig halsbränna och ångest för att det är så jobbigt och spännande att se). MEN vad jag är mest glad över just nu, det som verkligen har gjort och kommer göra mitt liv den närmsta framtiden, är min älskade Malin! Lycka är att få ha dig som vän och lycka är att få ha dig så nära mig! ♡♡

Ikväll ska jag bara njuuuuuta tillsammans med min älskade älskling. Ikväll ska jag äta en god jävla brakmiddag av en av mina favoriträtter, som jag dessutom inte har ätit på typ tre veckor. Ikväll ska jag frossa i fudge och choklad till en himla massa avsnitt av Breaking Bad. Och sen, mina vänner, så ska jag soooooova. Åååh vad jag ska sova!

2 thoughts on “Ångestattack och fredag”

  1. Min älskade AlleBalle!! Tänk då hur mycket det betyder för MIG att få vara nära, nästan bo granne (i jämförelse) med dig framöver!! Hösten kommer inte bli mörk och deppig, det kommer bli ljust och glatt och spännande, med tanke på att vi har så mycket tid framför oss att spendera tillsammans, du och jag, under dagar med plugg och snack om livet, och kvällar med tända ljus och massa chips-svullande, och en annan drink eller två emellanåt. Ler minst 100 ggr varje dag för att jag blir glad när jag tänker på att gamle AlleBalle och MalleBalle kommer köra järnet åter igen <3 <3 <3 Puss o kram på dig min bästa vän, älskar dig!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *