Otursamt

Skänker mina tankar till stackaren vars bil står parkerad utomhus i detta ösregn med en ruta halvvägs nere.. Hade jag inte vart så stressad och sen till jobbet hade jag nog tänkt på att ta regnumret och då försökt få tag på personen.. Vem vet, personen kanske själv var stressad till sitt jobb.. I alla fall så hoppas jag att hen kommer på det själv snart.

Förresten, jag njuter så av det här vädret. Kalla mig vad ni vill, men jag gillar det. Det kanske är ett deprimerande väder, men för mig är det också ångestdämpande deluxe, och det är värt mer än guld för en person som mig där ångesten styr mer hela livet.. 🙂 Skulle kunna prata på i en evighet om varför regn är så mysigt och fantastiskt men jag spar det till en annan dag. Puss på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *