Klantig och frusen

Lunch på jobbet. Ingen aptit. Får bli vatten och blogg.

Har haft ganska mycket problem med huvudvärk det senaste och till stor del har det med linserna att göra. Dels för att de strular hela tiden pga. torra ögon och aningens fel styrka, tror jag, dels för att de är gamla som gatan och dels för att de antagligen är rätt så smutsiga från resan.. JO jag vet att man inte ska ha i gamla och smutsiga linser i för länge men jag måste säga till mitt försvar att jag beställde nya i tid men POSTEN har slarvat bort dem, så jag måste vänta i en himla evighet. Normalt sett tar det typ tre-fyra dagar att få sina nya linser, och jag beställde mina innan resan, men denna gången har det tagit över två veckor.. inte okej!

Tog i alla fall med mig glasögon till jobbet idag för att kunna byta sen om det känns jobbigt men givetvis glömde jag linsetuiet hemma så jag kan ju ändå inte byta.. Loool.

Och ja, jag borde ha glasögon på mig hela tiden istället för att vela men jag kaaaaan inte. Har haft glasögonen på mig hela helgen hemma, men nu när jag ska jobba och gå på stan så bara går det inte. Men jag får väl jobba på det. Så farligt är det egentligen inte. Speciellt inte med tanke på hur jag hade det med ögonen/linserna/glasögonen i höstas..

By the way, GEEZ vad kallt det är ute OCH inne!??! Fryser som en gris inne på kontoret på jobbet och önskar verkligen att jag hade halsduk och vantar på mig.. Augusti, sommarmånad? Ha!

Lilla katt, lilla katt.. ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *