Så trött, så trött

Vilken eftermiddag! Bokade in mig på två tvättpass igår inför ikväll, en fuling som man egentligen inte får göra, för att sen mötas av karma. Inser idag på jobbet att jag inte har några mynt till tvättarna (det kostar 3kr per tvätt) och går därför till Willys i två omgångar för att växla till mig pengar till minst fyra tvättar, för att sen ytterligare inse när jag väl kommer hem till tvättstugan att jag inte har något sköljmedel i förrådet. Åker då upp till lägenheten men hittar inget där heller. Åker sen upp till svärmor och YES! Där fanns sköljmedel! Lycka! Och jag fick dessutom inte bara sköljmedel utan det blev även en mysig stund på balkongen med varsitt glas vitt vin, det är ju ändå torsdag.. 😉 ♡

Nu har jag precis kommit tillbaka till lägenheten från att ha vikt ihop och burit upp tvätten så nu ska jag fan nanna.. Soooom jag har längtat! Och Isac kom precis hem från sitt övertidspass (7-22.30 är sannerligen inte dåligt, du är så duktig gubben ♡) så då slipper jag ju gå och lägga mig själv hihi 🙂 Myyyys!

Imorgon är det fredag och då var det tänkt att vi skulle har parmiddag med Jonna och hennes Patrik hemma hos oss på Kämpegatan men eftersom att Isac måste jobba arslet av sig imorgon med så får vi skjuta på det.. Så himla tråkigt, men vad ska man göra..? :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *