Lite skraj sådär änna..

Sitter ensam hemma och är lite rädd – dels för att jag hatar att vara ensam när det är mörkt (och det beror i sin tur dels på att jag är mörkrädd och dels för att alla jävla skräckscener från diverse störda filmer har förstört mitt psyke och dyker upp juuust när det är mörkt och speciellt om jag är ensam) och dels för att det hördes en jävla smäll ute alldeles nyss, och då menar jag verkligen att det lät såååå högt och sååå nära, uuusch..

Hmm jasså undrar ni varför jag är ensam (jag med, nästan)..? Jo för att Isac var tvungen att åka in till jobbet igen förut vid åttatiden på grund av orsaker så jag blev kvar här hemma heeeelt allena.. Buhhhuu, inte okej! 🙁

Och ja, när jag säger jag mörkrädd så menar jag mörkrädd. Om jag inte sover ihop med någon så måste jag ha nattlampa, fortfarande, vid 21 års ålder.. Pinigt va..? 😉

Åh nu kom min älskling ÄNTLIGEN hem!! Vilken lycka! Dags att tvätta bort sminket och sen gå och nanna i lugn och ro nu när jag vet att min beskyddare finns här hos mig. Godnatt kära vänner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *