Härliga dagar!

Trött som en gnu men glad som bara den! Hade en superfin dag igår som började med åtta timmars jobb på kontoret, fortsatte med en supermysig eftermiddag tillsammans med min älskade Hanna och avslutades med hemligheter och mys med min kära man ♡

Det är så mysigt på jobbet nu förresten för Kristina har med sig sin lilla hund varje dag och har henne här under dagarna, en fluffig liten dvärgpudel som myser omkring på kontoret och det är såååå rogivande hihi 🙂


Hanna och jag möttes upp utanför mitt jobb och sen gick vi till Lejas, där planen var att sitta under ett parasoll och njuta av en färskpressad juice, men när vi kom fram så visade det sig att torget var ockuperat av lastbilar och diverse tält så Lejas uteservering var minimerad och därmed utan parasoller… sååå vi frågade personalen om vi kunde få köpa “take away” och sätta oss i Margeretegärdeparken och jajjamen, det fick vi! Så det blev en take away-juice istället 😉 Vi gick i alla fall till M-parken och där satt vi i flera timmar – så välbehövligt, mysigt och minst sagt BÄST! ♡


Gubben och jag har förresten börjat kolla på en ny serie nu (ny för oss alltså) och det är Breaking Bad. SÅÅÅ himla bra!! Jag föll för den på typ första avsnittet och det är inte likt mig.. Vi började kika i lördags och nu är vi på säsong två. Det är hur som helst en väldigt bra serie so far, och från vad jag har hört så kommer vi inte bli besvikna för den ska tydligen bara bli bättre och bättre, det gillar vi!

På tal om tv-serier så väntar vi nu otåligt på Game of Thrones och Vikings..

Nåväl! Hoppas att dagen blir lika bra som igår, humöret är ju på topp än så länge i alla fall.. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *