Take your time

Jimmy Eat World – The Middle

Har precis tvättat lite potatis inför middagen och nu sitter jag här framför datorn och bara väntar på att alla ska komma hem från stan. Och med alla menar jag mor, far och Isac (och Stoffe då, men han är bara ute i garaget och pillar med båten så hemma är han ju allt även om jag är ensam just i huset).

Det är så skönt att vara ute på Skäret igen och bo här – även om det inte händer så jättemycket här just nu så är det ändå så himla gött att bara vara ute på landet och bara vara.. och att ha lite folk och familj omkring sig. Älskar att bo ensam ihop med Isac men jag måste erkänna att jag saknar familjelivet något så fruktansvärt.. Jag får mycket mer energi med alla runt omkring mig – när jag och Isac är hemma så blir det mest bara en massa mys och deg och andra latigheter haha.. 😉

Detta är i alla fall vad jag har gjort hittills idag (förutom att äta frukost ute på “altanen” ihop med familjen och haft en jädra lång sovmorgon med mitt hjärta):


Förresten gott folk; det stavas RASPBERRY och inte rasberry. Raspberry med p.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *