Lite kär

Dashboard Confessional – Stolen

Äääälskar min nya necessär som jag fyndade på Kicks häromdagen!! Cirka 56 riksdaler fick jag pröjsa för att ta den med mig hem och självfallet gjorde jag det, så nu ligger den i badrummet här hemma på Skäret och är fylld med diverse smink- och linsprylar. Förutom att den är lilarosa och söt så har ju jag en förkärlek till spets och rosetter, så den kan ju nästan inte bli mer Alix.. ♡ Har redan två necessärer i svart spets så detta blir ju då den tredje i samlingen (samling? Ja nu verkar det visst ha blivit en haha). De andra två är dock guldiga istället för lilarosa 🙂


Haha jisses, jag fick visst ihop ett helt inlägg om necessärer.. Ett riktigt i-landstema.

Önskar er alla en underbar kväll och jag hoppas att ni får sussa gott inatt! Jag passar dessutom på att önska mig själv en god natts sömn för inatt sov jag sådär – eller sömnen var det väl egentligen inget fel på men däremot så vaknade jag upp och kände mig helt bört, anledningen till det är att min kära man och jag delar en 120-centimterssäng nu istället för en 160-centimetrare som vi har hemma.. Inte så värst trångt alls, nej nej.. Sååååå jag kanske önskar mig själv en bekväm natts sömn istället då, för att vara exakt.

Nåväl. Puss och godnatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *