Försvarsställning och semesterplaner

Far & Son – Dubbel Margarita (för skööööön)

Vad fan är det med mig egentligen!? Jag älskar ju att skriva av mig här?? Jeeeesus, måste verkligen ta mig i kragen. I och för sig så har jag några kvalificerade anledningar; 1. min dator är så jääääävla seg, det tar bokstavligt talat 5-15 minuter att lyckas komma in på Firefox, 2. Isacs dator är typ alltid upptagen av han själv och när jag tvingar han därifrån så får jag bara ångest och all blogg-anda försvinner, 3. jag tänker som fan på jobbet och kluddar ner små idéer på lappar/i telefonen när jag får tillfälle men så fort jag kommer hem så blir jag seg och lat. Ja det är väl mina topp tre anledningar till varför jag skriver här så sällan.. Kan tänka mig att många nu tänker att det är smidigt och smart att blogga via telefonen men jag är inte den typen som tycker det – för det första så är det något alldeles speciellt att sitta framför datorn i lugn och ro, för det andra så ser jag dåligt och blir för koncentrerad när jag stirrar på den lilla skärmen på iPhonen och för det tredje så har min blogg inte någon smart app eller så så det är ganska störande och “krångligt” att skriva via safari (läs punkt två igen). Och juste ja – jag skriver så jävla fort så att tangenterna brinner när jag sitter vid datorn men att skriva via touchknapparna på telefonen är jag förjädra dålig och långsam på så jag orkar liksom inte skriva så mycket via telen.. orkar inte utveckla och förklara och hålla på (typ som jag gör nu). Med andra ord så blir det mycket mer goja när jag skriver här vid datorn 😉 Haha..

Nåväl, allvar åsido, idag har jag jobbat sju till fyra (som alla andra dagar) och sen efter jobbet hann jag komma hem en sväng och fräscha upp mig inför dejten som jag sen hade med Domi. Vi gick och köpte oss varsin Frapino på Espresso House och sen gick vi till hamnen och tjötade, väldigt mysigt 🙂


Nu är det för övrigt bara tre dagar kvar på jobbet och sen tar jag och gubben, och faktiskt även halva min familj, semeeeeeeester!! Fy fan vad efterlängtat det är! Har inte planerat in något speciellt än faktiskt men vi har å andra sidan en del planer på att göra det haha – har en del vänner som vi vill träffa och utflykter som vi vill göra men vi får väl se. Vi har skrivit en liten lista men semestern är ju inte allt för lång och dessutom så ska vi ju faktiskt ha just semester så en heeeel del vila ska det fan bli också! Annars blir jag galen på mig själv. Den bästa planen hittills är att vi ska bo hos mina föräldrar på Skäret den större delen av semestern och bara njuuuuuta av landet, familjen, havet, naturen och varandra.. Mmmm.. ♡

Nu ska jag ta och göra mig i ordning inför sängen – det har blivit en del sena kvällar, dåligt med sömn och dessutom dålig sömn så jag är inte alltför pigg just nu.. Som grädden på moset så jobbar jag 8,5-timmarspass varje vardag i 45 grader (nästan, helt ärligt) och så har jag dragit på mig en förkylning, då blir man ju inte alls seg och pömsig.. Meeeen lika glad är jag ändå med gladast är nog rääääven.. 😉 Hej och hå nu blev hon flummig.. Puss och kram på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *