Ingen vanlig dag idag :)

Idag har vi sagt adjö till en kär kollega och vän på jobbet som gjorde sin sista arbetsdag idag då han ska börja nytt jobb. Önskar han all lycka till med nya kneget men jag måste säga att det kommer bli otroligt tomt och trist på JP utan han.. Det enda positiva är väl att risken att jag dör av en hjärtattack på jobbet är något mindre nu när jag inte har en K2 som springer runt och skrämmer mig i tid och otid haha 😉

Det blev i alla fall en herrans massa fika till 15-rasten idag då K2 hade med sig glass och kolakakor, Annika hade bakat jordnötskaka och gubben och jag hade bakat varsin drömtårta till K2 och Annika (Annika fyllde år i söndags). Muuumms! Visserligen kunde jag bara äta drömtårta och glass men det är då inte fy skam 🙂


På tal om något helt annat så blev det ingen träning idag för min del då jag just nu på halvtid lever med den festaste huvudvärken ever. Har haft huvudvärk nu konstant i ca. 2 veckor – alltid samma tid (börjar runt fyra och håller sig i tills jag somnar, oavsett om jag har tagit treo/ipren/alvedon eller ej). Tror det är en blandning av både allergi och spänning/stress för jag har ont i både bihålor och kinder, käkar, tänder, tinningar, axlar och så vidare.. SÅ jävla tröttsamt..

Nåväl! Förutom att träningen går i stöpet på grund av detta så är jag glad ändå 🙂 Hoppas allt är bra med er kära vänner och att ni får en god natts sömn inatt! Puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *