Pysslar och har oss..

Pysslar med roliga hemligheter in på de sena timmarna tillsammans med min man och så längtar jag tills frukost – är hungrig som en gnu men när man försöker gå ner i vikt så är det ju kanske inte optimalt att äta allt för mycket, så jag får hålla mig till frukost helt enkelt.. 😛

Har haft en riktigt bra dag idag och det vill jag dela med mig av till er; först och främst så var arbetsdagen faktiskt ganska så rolig och heeeelt okej och förutom det så bjöd den på choklad då Annika bjöd på fika, oooch sen efter jobbet så avnjöt jag en mysig mor- och dotterfika med mamma, Louise och Pia på Blomsterkroken, vilket var superskoj 🙂 Det blev inget kul att äta där för min del dock men med ett så trevligt och härligt sällskap så behövdes inget annat!


Efter fikan så fick mor och jag en liten stund för oss själva och sen blev jag skjutsad hem till mig.

Juste ja! Idag fick jag även sytt upp våra köksgardiner som bara har hängt och släpat i golvet i hundra år, vilken lycka!! Och igår så var gubben och jag produktiva – vi var på IKEA och Bauhaus och införskaffade diverse prylar till hemmet (alltså riktiga viktigheter, inte prylar som i typ koppar och sånt som man kanske kan tro att jag menar..), bland annat så köpte vi nya fina fönsterbrädor och de fick vi upp idag och faaaan vad jag är nöjd!! 🙂 Men frågan är ändå varför man inte gjorde detta tidigare? Så himla enkelt och snabbt att göra men ändå så tar det en sån förbaaaannat lång tid.. Mupp!

Haha oj vad jag känner att det blev en extremt osammanhängande och rörig text i detta inlägget men jag är såååå trött så jag orkar verkligen inte.. Hoppas allt är bra med er! Nu ska jag nanna, puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *