Tiden går så foooort!

Jiiiiisses vad tiden går! Det var ju nästan en månad sen jag skrev här sist… Galet! Ska verkligen försöka bättra mig men jag har så mycket att göra så får nästan aldrig tid över – det är ju för tur att Instagram finns så att man kan miniblogga en massa istället hihi 🙂

Idag är det lördag och en hel del står på schemat! Har precis tagit lite sovmorgon och ätit frukost och nu ska gubben och jag kötta armar på gymmet (har förresten den sjuuuukaste träningsvärken från gårdagens ben- och rumppass.. wooooow!) och sen måste jag till apoteket en sväng och ta ut min magmedicin som har tagit slut. Kvällens planer blev ändrade igår då vi fick reda på att en av Isacs bästa vänner är i Sverige och vill träffas på Mortens så istället för en romantisk middag för två och bio efteråt så får det bli en liten fördrink och sen häng med Anders med flera 🙂 Dejten får vi flytta till fredag istället 🙂

Djaaa det fick bli ett kort inlägg denna gången men det är väl kanske bättre än ingenting..? Hoppas allt är bra med er kära vänner, önskar er en uuuunderbar helg! Och hoppas vi ses på Mortens ikväll 😉


Bjuder på två mysbilder från hösten 2012.. Som sagt – tiden går så foooort.. ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *