Potatisgratäng och stickning ♡

Har precis avnjutit en av mina favoriträtter som älsklingen lagade till oss ikväll, så himmelskt gott!! Min man han kan hörrni 🙂 Nu sitter jag mätt som en plätt i soffan med datorn och ska pilla lite med bilder och annat skoj – det var längesedan sist – och senare så blir det lite tv-mys med plutten.


Hade en del småplaner inför helgen men får ta det som det kommer för jag har gått och blivit sjuk, var till och med hemma från jobbet idag. Ångestladdat deluxe men fy fan vad dåligt jag mådde imorse. Gjorde ändå ett tappert försök och gick upp vid kvart över fem (!) men insåg att jag inte skulle palla en arbetsdag, även om fredag är kort dag, så la mig i sängen igen och däckade. Tror det är en blandning av både förkylning och rejäl pollenallergi (och stress) för jag har både svullna ögon och ont i kinderna, bihålorna, ögonen, huvudet, tänderna och käkarna samt halsont, snuva, kli i öronen och ögonen och hosta. Blääää! Har haft tur att jag ändå har orkat gå till jobbet under veckan (började bli lite krasslig i tisdags), pengar är verkligen något som behövs i vårt hushåll så har liksom inte råd att vara sjuk..

MEN jag är glad ändå för det är fiiiiint väder och jag har ätit bra denna veckan så mår bättre psykiskt och fysiskt trots sjukdom 🙂


Har förresten passat på att ta upp min stickning idag när jag ändå bara var hemma och glodde på tv/låg i soffan, såååå kul! Älskar att sticka – en liten hobby som jag har haft sen barnsben (jo tack jag vet att jag är tantig)! Det är verkligen terapi 🙂

Nej nu ska jag göra allt det som jag faktiskt egentligen tänkte göra när jag satte mig här framför datorn haha! Puss på er alla godingar, hoppas ni får och har en uuuunderbar helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *