Liten “hålhalvtimma”..

Nämen hallå gott folk! Inte ofta jag får tid till att skriva här på bloggen vid denna tiden men idag var dagen med stort D, minsann. Har precis kommit hem från jobbet och sitter nu och laddar inför dagens träningspass med ett glas vatten och några jordnötter. Idag står bröst på schemat, vilket är en av mina favoriter – jag har dock extremt dålig kontakt med bröstmusklerna och det är aaaningens frustrerande men träningsvärk får jag alltid efteråt och kittlingar uppstår i slutet på passet så någonting gör jag väl rätt (även om jag alltid blir slut i armar/axlar först och inte känner något vidare i tuttarna)..

I alla fall. Vanligtvis så brukar vi åka till gymmet direkt efter jobbet men idag så ska vi hämta min mor när hon har slutat och sen köra henne till nästa jobb för att till sist träna 🙂 Det var den lilla förklaringen till varför jag helt plötsligt kan blogga nu.. Spännande va..? 😉

Uhhh jag är änna lite hungrig förresten.. det är inte bra. Har ätit lite annorlunda den här veckan för att jag har ändrat lite i mina matrutiner förstår ni; dels för att gå ner i vikt, dels för att äta olika varianter av protein och dels för att det inte är så bra att livnära sig på endast mejeriprodukter (kvarg, kvarg, kvarg – något som jag bokstavligen äter tre gånger per dag, eller läs; åt). Dessutom är min aptit helt värdelös för jag blir fan illamående av allt och ingenting. Har väldigt svårt att äta quorn, potatis, såser, proteindrinkar, sojabiffar osv., speciellt under dagarna. Det är alltid väsentligt mycket lättare att trycka i sig det när man är stormhungrig på eftermiddagen/kvällen men att äta middag innan fyra är fan aaaaaapjobbigt för mig. Små lättare mellanmål är mycket smidigare (därav mycket kvarg).

Blablabla och där var tiden ute! Herregud vad jag tjatar.. Haha.. Men ja. Nu är det dags att kila så tjingeeeling på er 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *