Trött som en apa

Sååå nu är allt vad deklaration heter betalt och inskickat, planerat in i sista sekund (nooot).. Så löjligt lite tid som behövs för en sån liten sak men ändå gör jag det i sista sekund, varför? Hur som helst så är det överstökat nu i alla fall och jag kan nu lugnt lägga mig i sängen och förhoppningsvis njuuuuta av heeeela natten.

Njuta av hela natten jaaa.. det fick jag fan inte gjort natten tills idag i alla fall. Kom i säng alldeles för sent och sen (pga. stress) så vaknade jag – och då överdriver jag inte – typ varenda jävla 20 minuter fram tills det att jag skulle gå upp imorse. Med andra ord så blev det nog 2,5-3h sömn totalt. Det kändes så sjukt nice när man gick upp vid 05.45 och insåg att man har en hel fantastisk dag framför sig på jobbet utan vidare energi.

Lustigt och glatt nog så har jag klarat av dagen utan bekymmer – som vanligt börjar jag jobbet vid sju och normalt sett så “tar det fem timmar innan klockan är nio” men idag mina vänner så var klockan fan lunchdags innan jag visste ordet av det och sen efter lunch gick allt så fort så vips så var arbetsdagen sluuuut! Sååå underbart, hur ofta händer det liksom!? Efter jobbet tuppade jag dock av sakta men säkert – det blev ett rejält ryggpass på Tellus med gubben med en gång efter JP, sen en minishopping på Spara, kvällsmat och baaam så somnade jag i soffan och vakande typ.. nu. Haha. Men nöjd och glad är jag ändå för dagen har som sagt gått fort och smidigt ändå 🙂 Hoppas att morgondagen blir likadan minus att jag är så trött på kvällen, det hade ju vart kul att glo lite tv-serier men min älskling och kanske till och med få greja på datorn ordentligt.

BTW! Idag fick jag äntligen tummen ur och bokade tid hos Synsam – första gången sen vi kom hem efter resan. Återigen, vaaaaaarför och huuuur kan det ta så lång tid att bara ringa/betala/göra sådana småsaker när de just är sådana småsaker? Har vetat om och behövt att få ny tid till synundersökning och nya linser sen vår hemkomst men ändå väntar jag så länge.. Nu är jag liksom inne på sista veckan på sista linsparet och sen har jag inget mer än glasögonen. Vill jag gå runt med glajjorna på jobbet osv.? Nej! Ring då och fixa tid för nya? Mjoooooeeeaa..

Har förresten så mycket att skriva om och berätta om från långhelgen (för daaamn vad vi har gjort grejer nu det senaste) men det får jag nog ta i nästa inlägg för jag har varken tid, ork eller lust nu. Nattinatt på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *