Lite nöjd sådär

Wihooo har en sak jag har glömt att berätta (som så mycket annat) – jo härom veckan så hittade jag vår tredje nyckel till lägenheten som har varit “borta” i flera månader, uuunderbart! Har haft en sån ångest över den där jävla nyckeln för Isac har alltid påstått att det har varit mitt fel att den försvunnit, ett påstående som i och för stämde till 100% för jag hittade den i.. damdaridamdaaaam.. min väska (som jag använder varje dag). Ehh va?? Har letat i den tusen miljoner gånger under månaderna men icke! Det visade sig dock att jag hade lagt nyckeln i ett ensamt litet lömskt fack som sitter UTANPÅ väskan (som jag egentligen har lagt nycklarna i många gånger men av någon anledning totalt glömt bort).. Så ja. Där låg den. Nu har vi tre nycklar och allt är i sin ordning igen, det känns bra. Allt är på sin plats och nu är det frid i vårt hem.. 😉 Höhö.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *