Ursäkta den dåliga uppdateringen..

Ja, förlåt mig. Jag har haft och jag har en jävla massa att göra just nu så har inte funnit någon tid alls för bloggen, tyvärr. Älskar ju att blogga så hoppas att jag kan få komma igång igen så snart som möjligt. Ville faktiskt bara skriva och berätta att jag lever och att jag såklart tänker på att det inte har blivit något skrivande på ett bra tag..

Kan bara säga att det beror på ett FULLSKETET LIV. På ett både bra och dåligt sätt. De dåliga bitarna är stressen, jobb som tröttar ut mig till max, tråkiga sjukhusbesök och ångest. De bra bitarna är det underbara umgänget med familjen och svärfamiljen, de härliga fikorna och film/vinkvällarna med vännerna och självklart de mysiga och bästaste stunderna med min älskade man. Och förresten, tack alla underbara ni som finns där för mig – det är guld värt! Jag har så otroligt fina vänner och en otroligt fin familj, utan er vet jag inte vad jag hade gjort. Det är så jävla sant. PUSS på er. Jag är så obeskrivligt tacksam!! ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *