Den där klassiska hårångesten…

Ja, rubriken talar för sig själv. Jag har tidernas problem för jag vet inte hur jag ska göra med mitt hår, och även om jag nu i och för sig har bestämt mig för att jag vill ljusa upp det så blir det inte nödvändigtvis lättare för det finns ju faktiskt sååå många olika sätt att göra det på. Fram tills idag så visste jag inte inte ens till vilken frisör som jag ska gå till men efter jobbet idag så bokade jag en tid hos Uppströms (trots att jag har vart där förut och blivit mindre nöjd, meeen det verkar vara en hel del nytt folk där sen sist och många har rekommenderat två tjejer där så.. let’s do it!).

Har i alla fall velat fram och tillbaka mellan diverse olika frisyrer och sätt att ljusa upp håret på ett bra tag men än är jag inte riktigt klar i huvudet. Hoppas på att frisörskan förstår hur jag vill ha det/hur jag tänker och hjälper mig att styra upp det så att det passar mig bra. Är lite nervös för jag har inte varit ljushårig sen 2006.. och det är ju ett tag sedan, en sisådär 7-8 år.. 😉

Annars har jag ju alltid varit brunett (i olika nyanser – ljusbrunt, mellanbrunt, rödbrunt, med slingor osv.), eller smått rödhårig. Och förra året var jag faktiskt (fastän jag inte ville erkänna det då) i princip svarthårig (dock färgade jag det alltid i “Dark Chocolate” men efter många färgningar så slutade det med att håret var typ svart, fast med en touch av brunt i). Eller ja, jag har ju inte alltid varit brunett, men åtminstone under de senaste 7-8 åren. I övrigt är jag född blond/mörkblond.. Och sååååå är det med det.

Har i alla fall kommit fram till att det nu är dags att göra en större förändring, och eftersom att jag i flera år har funderat på att ljusa upp håret så tänkte jag att “nää nu får det fan vara dags”! Har gjort många försök under åren men alltid tyckt att det känns sådär och så har jag färgat över det till mörkt (alltså jag har max blivit ljust mellanbrun). Det känns som att mina gröna ögon passar bättre i mörkt hår (eller rött), men vi får väl se. Nu ska jag göra det här och ha det så fram tills åtminstone hösten. Punkt slut.

Jisses, vilket svammel.. Sa jag att jag är nervös..? -.-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *