Vilken underbar helg!

Hejsan allihopa! Hur är det med er? Med mig är det fiiinfint! Har haft en så otroligt bra helg så mitt humör är verkligen på topp – trots en liten bakfylla från gårdagens bravader 🙂

Igår var jag alltså ute och röjde på stan, första utgången på nästan tre månader. Kvällens planer blev hastigt ändrade på grund av lite förseningar så istället för att dra till Carro på inflyttningsfest så blev det en sväng till Linus med Stephi för att till sist gå till Mortens. Mötte upp Emelie m.fl. där och stötte på Marcus så vi hängde resten av kvällen tillsammans, superkul!! 🙂 Drack på tok för mycket under kvällen vill jag lova (eller åtminstone så var det precis på gränsen för en drink till hade nog lätt gjort min kväll mindre bra haha).. Det blev i alla fall ett glas champagne hemma, en halv flaska rosé hos Linus, två eller tre (?) drinkar på Mortens och en shot.. Vilket kalas hahah!

Nåväl. Kvällen blev ganska “lång” på grund av tidsomställningen och med en mindre glad man hemma då jag var dålig på att höra av mig under kvällen så struntade jag i efterfest och gick hem till min älskling istället. Hade tänkt vara lite rolig men eftersom att alkoholen hade kickat in lite väl hårt så däckade jag i sängen med festlinnet och sminket på.. Mindre kul imorse (är det någonting som jag hatar så är det att missa att tvätta bort sminket innan läggdags och vakna upp med massa skabbigt smink i fejjan dagen efter, uuuusch!!).


Vad har hänt annars i helgen då? Jo i fredags jobbade jag en kortis och sen hade jag tid hos doktorn. Till min räddning efter ett tråkigt läkarbesök så blev det en spontan promenad med Marcus till Snäckan fram och tillbaka via strandpromenaden, sååååå himla hääärligt! På Snäckan skålade vi i varsitt glas vitt vin och njöt av livet och det fantastiska vårvädret, UNDERBART ♡ Tänk vad lite sol och goda vänner kan göra för humöret! 🙂


Resten av fredagen spenderades hemma hos mig med Marcus och Maja. Vi drack vin, åt chips och choklad, tjötade och kollade på allt från Welcome to Sweden till Criminal Minds och Paranormal Activity: The Marked Ones. Ååååh det är alltid lika trevligt med spontana myskvällar!


Igår hade gubben och jag en riktig härlig dag tillsammans innan utgången där vi bland annat tog oss en tre timmars lång promenad – först gick vi Kungsgatan ner och promenerade till sjukhuset men väl där uppe insåg vi att vi inte visste riktigt vad vi promenerade mot så vi vände och bestämde oss för att gå strandpromenaden istället. Vid Bodele traskade vi upp mot Kapelle och sen genom skogen till Tureborg och vidare hemåt. Det var en så otroligt uppfriskande och underbar promenad med frisk luft, sol och kvittrande fåglar (och såklart det bästa sällskapet man kan ha hihi). GUD vad jag verkligen ÄLSKAR våren och allt vad den bjuder på ♡ Det är nästan så att jag tror att den har en större plats i mitt hjärta än vad sommaren har, helt ärligt.


Och idag har vi inte gjort så mycket alls. Jag hade bakrus under hela förmiddagen så vi har tagit det väldigt lugnt och i princip bara ätit en lång gofrukost, slappat framför varsina datorer och myst. Icke att förglömma var dock vår härliga middag vi åt ute på balkongen idag/ikväll, vilket var första gången för detta året 🙂 Underbart, miiiiinst sagt!


Ja så kan det gå. Är så nöjd och glad med helgen! Och bättre blir det för än är den inte slut – nu ska min man och jag mysa ner oss framför TV:n och kolla på Frozen och äta chips med dipp. Myyyysigt! Hoppas ni har haft en fin helg och att ni har en fin kväll. Puss och kram på er! ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *