Sent och STORT inlägg.. (!)

Skrev ett inlägg i förrgår som jag aldrig hann posta så jag kastar upp det här idag istället (kan dock inte ändra tidsinställningar och så på denna bloggen så ni får ha i åtanke att jag alltså skrev det i torsdags även om det står att det är skrivet idag..). Här är det i alla fall:

“Huvudvärken from hell kombinerat med datorjobb hela dagen och ett program som totalstrejkar = purken och trött Alix” skrev jag till en bild som jag la upp på Instagram igår morse.. Problemet med programmet löste sig tillslut efter support från Elgiganten men huvudvärken sitter FORTFARANDE i. Vet inte vad som är felet – kanske är det ögonen (problem med linserna så borde kanske haft glasögon idag), kanske är det bihålorna, kanske är det på grund av för mycket tandgnisslande om nätterna.. Kaaaanske är det på grund av alltihopa? Oavsett vilket så är jag lite trött på det så det kan gärna få försvinna..

Nu var det i alla fall ett himla tag sedan jag skrev sist. Varför? Jag har haft sååå mycket för mig helt ärligt. Har haft så sjukt mycket lust, idéer och inspiration till att skriva när jag har varit på jobbet (hjärnan fungerar som bäst mellan 9-13.00 typ) men precis lagom till att jag kommer hem (eller när fått tid över när jag inte har jobbat eller gjort annat) så har jag vart så trött av allt ståhej att det har varit zombie-mode deluxe och med andra ord ingen bloggning. Så typiskt att det ska vara så..

Sen sist så har jag i alla fall hunnit med att göra både det ena och det andra.. Började jobba förra tisdagen på ABC men redan på tisdag kväll blev jag inringd och förfrågad att jobba på JP så från onsdagen och fram till i förrgår så har jag jobbat där.. och sen igår är jag tillbaka på ABC igen (för att stanna i några dagar till åtminstone hoppas jag..). Mitt jobbliv är ett liv fullt av evigt rännande fram och tillbaka men det är ju så det blir när man jobbar så som jag gör.. 🙂

I alla fall. Nu tänker jag dra det väldigt kort och göra det simpelt för mig (jag vet inte varför, men av någon anledning känner jag att jag måste redovisa mina dagar sen sist jag skrev):

Mars, 17:
Både Isac och jag var lediga denna dagen så vi passade på att mysa hemma, kolla läget på stan, fika på Blomsterkroken och sen på eftermiddagen/kvällen så umgicks vi med Patrik och Frida. Först var vi hos dom i några timmar och sen var vi hos oss i några timmar (anledningen till detta var för att de hjälpte oss att mäta och dona inför vårt planerade soffköp – nu ska vi för övrigt bara välja färg och sen har vi en ny soffa! Wiii!). P&F åkte hem halv tolv så efter det blev det sängen direkt.


Mars, 18:
Jobbade första dagen på 77 dagar (på ABC) och kom sen hem trött och sliten till nybakat gluten- och laktosfritt bröd som älsklingen hade gjort åt mig medan han var ledig och jag jobbade. Vilken underbar man jag har! <3 Resten av dagen var bara slapp i soffan.

Mars, 19: Haha ja ni.. vet ni.. jag har en brutal minneslucka för jag vet inte alls vad jag gjorde denna dagen. Antagligen ingenting viktigt. Jag jobbade på Jetprint 7-16.00 i alla fall, det har jag koll på. HAHA.. Kan det vart denna kvällen som vi kollade på Thor 2?!

Mars, 20: Jobb på Jetprint och sen drog jag snabbt hem för att göra mig i ordning inför en efterlängtad date – träffen med Hanna som jag hade sett fram emot såååå länge!! <3 Vi hamnade på Blomsterkroken och där blev vi kvar en halvtimma över att de stängde haha, mycket hade vi att prata om! En riktigt världsmysig och behövlig fika!

Mars, 21: Jobb på Jetprint, hem för att fixa och dona och sen blev det middag (hemmagjord pizza) och resebildstittande hemma på Skäret tillsammans med mor, far, lillebror, Isac, svärmor och Staffan. På Skäret sov vi över tills lördagen 🙂Mars, 22:
Tog en mysfrukost hos mor och far och sen bar det av på mor- och dottermys på Överby. Hade en såååå underbar dag och kom hem med en massa fina kläder och inredningsprylar (köksduk, påskpynt, koppar, kryddkrukor m.m.). Bästa dagen på länge! <3 Efter vår mysiga dag blev jag hemkörd till Kämpegatan och väl hemma hade älsklingen förberett middag. Resten av kvällen blev mys framför tv:n.


Mars, 23:
Denna dagen vart det kalas på Kopparhult (Hedekas) klockan ett för Bella och Hampus så Isac och jag blev hämtade vi halv ett och sen var vi inte hemma igen förrän vid fem-halv sex. Fortsatte dagen med middag och sen mys framför the Hobbit (som hade ett avslut som Isac grät blod över – ni skulle sett hans min, OBETALBAR hahaha!!).

Mars, 24: Jobbade på Jetprint och efter det blev det en gofika på Espresso House med Strömmen, väldigt trevligt! 🙂 Alldeles för längesen vi sågs sist så det fanns sannerligen en heeeel del att tjöta haha.. Efter fikan fick jag hjälp av han att handla och bära matkassar och sen skiljdes vi åt vid hans lägenhet 🙂

Mars, 25: Självaste våffeldagen!! Den dagen spenderades med jobb på Jetprint och sen racer hem för att göra våfflor inför fikan som vi hade bjudit mamma, pappa och morfar på. Efter många om och men så blev det riktigt bra tillslut och det var såååå gott och efterlängtat! Testade nya våffeljärnet (belgisk style) som moffe gav mig i julklapp och det gick verkligen hem! Morfar fick under fikan souvenirer från Asien som vi hade köpt till han under resan och han blev så glad, det var så kul att se! <3 En riktigt mysig dag vill jag lova. Dessutom fick jag tillfälle att duka upp med allt nytt porslin som vi köpt dagarna innan så det var skoj! Glad Alix!


Mars, 26:
Jobbade på ABC och sen gjorde gubben och jag lite ärenden på stan för att till sist gå hem till Patrik, Frida och deras lilla kaka <3 Sååå mysigt att träffa dom alla och vilken underbart bedårande söt liten tös de har fått sig! GUD vad jag blev bebissugen haha.. hihi <3 Hos familjen Kristoffersen/Isacson stannade vi i alla fall från typ sex till halv tio och sen begav vi oss hemåt för att äta och nanna.Mars, 27: Jobb på ABC och efteråt hämtade Isac mig för att sedan köra oss till IKEA och Torp. Fick bytt en tallrik som var lite skadad och även köpt oss två till plus två till assietter. Wii! På Torp fyndade jag två par trosor på rea, ett gäng sockar och ett halsband. Allt från H&M, en av favvisaffärerna helt klart! 🙂 Hittar alltid så mycket fint där. Efter vår lilla shoppingrunda så åkte vi hem, käkade och sen slocknade vi i soffan båda två haha.


Såååå… nu var den redovisningen gjord, hoppas ni njöt av all information och alla bilder för det var fan ett jädra pussel som tog sin lilla tid.. 😉 Puss och kram på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *