En härlig och fartfylld dag!

Fy bubblan vad jag är trött nu! Har haft en riktigt fartfylld och härlig dag och det tar sannerligen ut sin rätt nu på denna gamla kvinnan.. 😉

Började i alla fall dagen med en gofrukost tillsammans med min man och sen hoppade jag in i duschen för att fräscha upp mig lite. Fortsatte dagen med promenad till Patrik och Frida för att låna deras bil och sen for gubben och jag ut till Torp och IKEA där vi fick handlat underlägg på Chilli och tallrikar, assietter, glas och ett nytt soffbord på IKEA. Är såååå jävla nöjd och glad!! Har tittat på alla grejerna så sjukt himla länge nu men inte “vågat” och hunnit köpa de men nu äntligen slog vi på stort och fick tummen ur. Vilken lycka!! ♡ Har dock inga bilder att visa er just nu på inköpen så ni får vänta tills imorgon.. Eller jo, ni kan faktiskt få se hur det såg ut tidigare idag då gubben satte ihop soffbordet och hur sött han hade lagt små lappar i facken i bordet när han väl var färdig och skulle visa mig resultatet (världens gulligaste man):

Efter vår shoppingrunda så lämnade vi tillbaka bilen till P&F och passade då på att tjöta lite med dom och även kika på den nya vagnen och kakans rum. Guuuud vad vi längtar nu! 🙂

Nåväl.. Vi mellanlandade i alla fall hemma en sväng och då käkade vi efterlängtad pizza från Milano (bästa pizzerian) innan vi blev hämtade av min mor för att åka upp till Färgelanda och hälsa på mormor över en fika. Myyyysigt! Hon hade gjort så fint lilla mormor och dessutom så hade hon lyckats köpa både kakor och muffins som var både laktos- och glutenfria så att jag också kunde fika. Inte dåligt för att vara mormor haha! 🙂

Nu har vi kommit hem (sen två timmar tillbaka) och jag är heeelt slut! Kors i karamellen.. Har ett dilemma också för jag vet inte om jag ska ta och nanna nu med en gång eller om jag kanske ska äta något litet och kanske kika på tv.. Eller bara äta.. Hmmm svåååårt.. Nej jag tror nog att det får bli en kvarg och sen sängen.

Godnatt allihopa! Dröm sött!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *