Äntligen tillbaka!!

Åhhhh fyyyyy fan vad jag har längtat efter detta!! I två och en halv jävla månad så har jag hållit mig från att skriva ett enda ord på denna bloggen och det mina vänner har tärt på mig något så otroooligt mycket!

Ja då kanske ni undrar varför jag inte har bloggat om jag nu har längtat så och svaret är faktiskt kort och gott att jag bestämde mig för att ta en paus i det personliga bloggandet (som de flesta vet så har Isac och jag haft en gemensam reseblogg under vårt lilla äventyr i Asien, så skrivande har det ju blivit, men inte något personligt á la Alix). Det har som sagt varit otroligt jobbigt att vara ifrån bloggandet, men också väldigt skönt. Om inte annat så har jag fått längta och jag har dessutom insett hur mycket jag faktiskt älskar att skriva av mig. Visst visste jag det innan också, men jag visste kanske inte att jag BEHÖVER det.. För det gör jag. Jag känner mig inte hel om jag inte får skriva om mitt liv, mina tankar och mina känslor. Att skriva här är terapi och avlastning för huvudet, kroppen och själen (även om det inte alltid är “stora och viktiga” saker som jag skriver om).. Njutning deluxe ♡

Meeeen i alla fall. Nu har vi alltså kommit tillbaka till underbara Sverige igen och det känns såååå bra (men ändå väldigt vemodigt). Så många gånger jag har vantrivts över att se utsikten över Uddevalla och istället drömt mig bort från denna stad till en annan del av världen.. Idag, efter 70 dagar på resande fot i Asien, ser jag ut över staden och njuuuuter. Är så obeskrivligt glad och lycklig över att äntligen vara hemma igen!! Har haft en otrolig och fantastisk resa ihop med min älskade man men hemma är ändå alltid hemma.. ♡


Och jag måste bara tala om hur jävla mycket jag älskar vår lägenhet. Jag förstod inte riktigt innan hur mycket den betyder för mig och hur fin den faktiskt har blivit (på tal om det så ska jag fan ta mig i kragen någon dag här och visa er lite före- och efterbilder). Efter att ha spenderat 70 dagar på diverse hostel, guest houses och “hotell”, samt sett hur mycket värre folk har det, så har jag verkligen insett att vi har det såååå bra och sååå fint. När jag vred om nyckeln, öppnade dörren och möttes av vår underbara ljusa, härliga lägenhet i förmiddagsljuset så kunde jag inte göra annat än att le. Jag bara släppte alla väskor och kassar och gick runt, tittade, insöp och NJÖT. Vilken lycka!

Nåväl. Så vad har hänt sen vi kom hem då? En massa och ingenting. Vi har hunnit tvätta sex tvättar (det absolut första vi gjorde samma dag som vi kom hem var att tvätta – vi tog inte ens upp de stora ryggsäckarna till lägenheten utan vi gick direkt till tvättstugorna och proppade de fulla med allt vi hade – så skönt att få det gjort med en gång så vi nu kan tänka på annat och bara njuta), storhandla mat, få fikabesök av mor, far och lillebror, njuta av egentid och allmän tid i lägenheten, spendera en kväll och sova över hemma hos svärmor och Staffan, vara på Torp i två omgångar och jag har till och med hunnit att göra snickers åt min man och mig. Efter att ha fått dygnsrytmen helt i otakt så är jag nu sömnig som fan vid fyra-fem på eftermiddagen och alltid pigg och utvilad bra mycket tidigare på morgnarna än vanligt. Igår gick jag till exempel upp halv åtta och drog igång ett litet bak med en gång. Sen plockade jag ur diskmaskinen och fixade frukost till gubben och mig. Det ni! Väldigt husmoderligt och ambitiöst.. Haha 😉


Här är förresten lite bilder från igår och idag:


Idag var vi en snabbis på Torp och då fick jag (vi) köpt oss detta (inte mycket men det krävs så lite för att man ska bli glad och för att dagen ska bli lite trevligare):


Det känns så otroligt underbart att vara tillbaka i den rosa, vita, ljusa, blommiga miljön igen! GUD vad jag har saknat detta!! Jag vet att många tycker det är löjligt men för mig så spelar det en väldigt stor roll. En av mina större passioner i livet är inredning och njutning i form av att bara sitta och insupa mina älskade grejer. Att få sitta i lugn och ro på morgonen och dricka kaffe ur någon av mina söta koppar är ovärderligt, att få ligga i sängen i mina kära påslakan och örngott det är lycka.. ♡

Kära någon.. jag tror nog att jag får avsluta detta inlägget nu om det inte ska bli flera meter långt. Skulle kunna skriva så mycket mer men det får jag väl spara till nästa inlägg. Nu är jag ju i alla fall hemma igen och bloggpausen är över så nu kan jag skriva huuuuur mycket jag vill och när jag vill! 🙂

Puss och kram på er alla! Hoppas ni har en fin lördag! Det har i alla fall jag hihi ♡

2 thoughts on “Äntligen tillbaka!!”

  1. Hihi 🙂 Ja jag håller med dig till hundra procent! Man får verkligen perspektiv på livet och ser allt med nya ögon. En både sorglig och underbar känsla.. Man lever så jävla mycket bättre än vad man tror.

    Tack snuttan! ♡ SÅKLART vi ses snart!! Jag ska ju komma upp till er nya lägenhet och mysa ju! Som jag längtar! PUSS ♡♡

  2. Hihi, vad söt du är!! Men bland det bästa med en större resa är all den tacksamhet man känner över det liv man faktiskt har, sin fina bostad som är ens absolut egna, att kunna gå till en kyl som innehar sina absoluta favoriter till frukost middag och kvällsmat. Är härligt att kunna se det gamla vanliga i ett nytt fint ljus 🙂 ha det gott i er underbara lägenhet!! Hoppas vi ses snart 🙂 massor av mängder pussar och kramar!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *