Gott nytt år till er alla! ♡

Hoppas ni hade ett fint 2013, en rolig nyårsafton och att 2014 kommer att bjuda på många härliga upplevelser! 🙂

Detta året så firades nyårsaftonen och inringningen av det nya året med trerättersmiddag i Grebbestad hemma hos Malin tillsammans med Michaela och Caroline och alla våra respektive. Hur mysigt som helst och jag är så himla nöjd med kvällen! Trots att jag var/är förkyld så blev det en riktigt härlig kväll med många skratt. Och trots att jag var förkyld så kunde jag ändå känna smaken av middagen, vilket jag är otroligt glad över för det var väldigt gott. Alla hade varit så duktiga och snälla och fixat laktos, vete- och köttfria alternativ till mig. Tack snälla ni ♡


Efterrätten fick jag tyvärr inget kort på men det var i alla fall hemgjord glass med rostade hasselnötter och varm jordgubbssås. Suuuupergott!!

En för övrigt väldigt typisk och ironisk grej som är så klassisk för min man och mig var att vi bestämde oss för att åka hem igår natt, istället för att sova över, så att vi kunde vinna lite tid idag och hinna dona med en massa saker här hemma. Givetvis med vår vanliga tur och smidighet så glömde vi kameran hemma hos Malin så vi fick snällt åka tillbaka till Grebbestad efter frukosten idag och hämta tillbaka den. Vi vann alltså ingen tid alls, bara en skön säng och en lugn och mysig frukost. Haha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *