Glad på livet!

Sååå! Idag är jag nöjd med mig själv, eller rättare sagt så är jag nöjd med min insats i hemmet – köket är i sin ordning, sängen är renbäddad med helt nya lakan som jag fick i födelsedagspresent, överdraget till bäddmadrassen är tvättat och förutom överdraget så är även fyra andra tvättar tvättade, torkade och vikta. Och som grädden på moset så har min underbara familj varit här idag på tacos och fika. Fan vilken bra söndag! Både produktiv, trivsam och mysig.. ♡♡ Det ni!

Har förresten haft en väldigt bra helg överhuvudtaget. Sov på Skäret i torsdags så på fredagen vaknade jag alltså upp i mitt flickrum och fick avnjuta en god frukost hemma hos mor och far, dagen fortsatte sen med fika och lek i Ödeborg med Johanna och hennes söta pojkar och avrundades med julfirande nummer fyra hemma hos Patrik och Frida tillsammans med Isac och pappa Isacson. Lördagen började med lång och go sovmorgon med min man och vid halv tre så mötte jag upp Malin i stan för en fika på Espresso House. Efter fikan gick vi hem till mig och åt middag tillsammans med Isac och när Malin sen gick för att träffa sin kära man så ordnade jag och älsklingen upp en rejäl myskväll med ostbollar, film och massa kärlek.. ♡

Apropå middagen och fikan idag så har jag kommit underfund med att vi saknar en del saker här i hemmet, sådant där som man inte alltid tänker på förrän man typ får gäster eller hamnar i vissa situationer.. I vilket fall som helst så har det idag konstaterats att vi saknar/har för lite av följande:

♥ Teskedar
♥ Pallar (till gäster då vi bara har fyra stolar till köksbordet)
♥ Tallrikar och glas i mer än fyra stycken per sort

Det stör mig som fan att ta fram fula stolar från balkongen eller att ge gästerna en stor matsked istället för en tesked. Eller att ta fram olika typer av tallrikar och glas. Eller svarta koppar i vårt vita hem (samtidigt som jag älskar de kopparna så vill jag inte heller göra mig av med dem.. hmm). SÅÅÅ störande. Detta måste verkligen åtgärdas när vi kommer hem från resan. Har dock redan nu kollat ut lite grejer som kommer få bukt på mitt pedantiska, envisa jag:


Swedish Grace-serien
är så jävla vacker!!! Vill ha alla färgerna men måste jag välja så blir det definitivt rosa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *